Spremite se za show: Večeras na tim izlazi košarkaški ‘porše’ sa 5 All Star igrača!

NBA

Utakmica Warriorsa i Clippersa je ono što su navijači Warriorsa čekali od početka sezone. To je utakmica u kojoj će po prvi puta u dresu Ratnika zaigrati Demarcus Cousins. Ponajbolji centar Lige vraća se nakon povrede koju je zadobio još prije otprilike godinu dana, odnosno pokidao je ahilovu tetivu, te je oporavak bio dug i spor.

Ratnici nisu htjeli riskirati, nije bilo potrebe, pa su čekali sve dok Boogie ne bude potpuno zdrav,te u optimalnoj formi za igru. Uhodavali su ga sa drugom ekipom, a na treninzima je prisutan skoro preko mjesec dana. Napokon su sada svi dočekali taj dan i Boogie debi.

-“Očito je kako nisam isti igrač, dosta sam bolji. Puno toga se promijenilo u mojoj igri. Šut, tehnika, sve sam poboljšao.”– izjavio je Boogie u intervjuu za ESPN o svome povratku.

Boogie je za vrijeme oporavka uzeo i pričao sa još nekim igračima koji su imali slične, odnosno iste povrede. Dominique Wilkins, Kobe Bryant, Rudy Gay, Wes Matthews, Jonas Jerebko. Svi ovi igrači su prošli isto što i Boogie, a najbolji savjet mu je možda dao Nique – “Wilkins mi je rekao kako moram biti agresivan i samo napadati.”- dodao je Boogie.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*