10 od 10!

Screenshot/NBA

Lakersi nisu imali šanse. Imali su dosta povreda prije ove utakmice, a kada se to spoji sa ovakvom šuterskom predstavom Warriorsa, poraz je jako teško izbjeći. Ova utakmica je pripala Klayu Thopmsonu, koji je upisao još jedan šuterski NBA rekord. Ovaj puta, začudo, što se tiče trojki.

Klay je pogodio prvih 10 trojki koje je uputio, što je NBA rekord za najviše pogođenih trojki zaredom bez promašaja. Nakon toga je promašio jednu, no tu je stao i više nije šutirao. Klay se ove sezone dosta mučio s formom, bilo je utakmica gdje je stvarno katastrofalno šutirao, no čini se da je napokon pronašao šut. U posljednjih 12 utakmica, Klay ubacuje 25,3 poena, uz  sjajnih 53,4% iz igre, te 49% iza linije tri poena.

Klay je bio nevjerovatan, pogodio je 17/20 iz igre, te je meč završio sa 44 poena. Durant je ubacio 20 te je to bilo dovoljno za desetkovane Lakerse. U redovima Jezeraša ponovno se istaknuo naš Ivica Zubac koji je opet odigrao sjajan meč. Ušao je s klupe, te je bio najbolji strijelac ekipe sa 18 poena, dok je Ingram ubacio 17.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*