Bennettov povratak

Screenshot/Twitter

Te 2013, Cavsi su birali Anthony Benneta kao prvog picka na draftu. Bio je velika nada i tim iz Ohioa se nadao da će oko njega, uz Irvinga, graditi budućnost. No, tamo je proveo jednu sezonu u kojoj nikako nije zadovoljio te je tradean u paketu s Wigginsom u Wolvese za Kevina Lovea. Nakon jedne sezone u Minnesotti odlazi u Raptorse, da bi potom kratko bio u Netsima.

Euro trofej

U prošloj sezoni imao je kratku epizodu kod našeg Željka Obradovića, u Feneru. Nije se uspeo izboriti za minute, te je čak i otpušten pred kraj sezone, nakon F4 Eurolige. No, bar se može pohvaliti vrednim trofejem u svojoj kratkoj karijeri.

Zgrabio Evro trofej, pa spakovao kofere

Debakl u Sunsima

Jedno od najvećih razočaranja, možda i najgori prvi pick u istoriji Anthony Bennett je potpisao prošlog leta negarantovani ugovor sa Sunsima. No, otkaz je usledio samo 20 dana od potpisivanja ugovora. Nije dobio niti jednu minutu u predsezoni u i ovako lošim Sunsima i to sada smo dobili potvrdu na vječno pitanje, tko je najgori prvi pick svih vremena. Konkurencija je velika, ali Bennett se sada “iskazao”.

Povratak

Posljednje dvije sezone je proveo u G-Ligi pokušavši na neki način dođi do povratka u NBA Ligu. Nakon nekoliko velikih neuspjeha prošlih godina, čini  se da bi sada ipak mogao biti pravi trenutak da se Bennett vrati u NBA. Vjerovatno najgori prvi pick u povijesti želi skinuti tu etiketu sa sebe. Trenutno igra sezonu karijere u filijali Clippersa, Agua Caliente Clippersima.

Drastično je popravio šut, a prema njegovim riječima napokon je našao formu zbog koje je bio i izabran prvim pickom na draftu. Sinoć je ponovno bio junak za Clipperse. Pogodio je šut za pobjedu, nakon što je odigrao još jednu sjajnu utakmicu.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*