Raspad u La-la Landu?

Screenshot/Twitter

Proteklih nekoliko dana Lakersi puno parom pripremaju trade za Davisa. Praktički su stavili pola svlačionice na raspolaganje za Obrvu, no Pelikani su zasada tvrd pregovarač. S druge strane, u svlačionici Lakersa stvari nisu baš najbolje. Nakon poraza od Warriorsa sinoć, došlo je do sukoba između trenera i nekih igrača.

Već je naveliko poznato kako Lebron voli imati “svog” trenera. U Cavsima je Blatt dobio otkaz nakon sasvim solidnog početka sezone, a kasnije je i Lue bio pod velikim kritikama. Otkako je došao, činilo se kako Lebron želi maknuti Waltona, no ipak mu je dao priliku. Lakersi su se uigrali, počeli su igrati solidnu košarku i bez Kralja, a Walton svakako nije zaslužio otkaz. No, sada sukob nije bio s Lebronom, već s ostalim veteranima.

Kralj nije niti igrao protiv Warriorsa, a mladi Lakersi su ispustili dosta veliku prednost. Vratili su se nakon loše prve četvrtine, vodili i sa 9 poena razlike, no ipak nisu izdržli. Walton je krizitirao sebičnu igru nekih igrača, na što su se veterani uvrijedili i počeli kritizirati Waltona. Do eskalacije nije došlo, no nije bilo niti daleko.

“Glavni i odgovorni” su bili Beasley, Lance i McGee. Lebron već duže vrijeme želi Waltonov odlazak, sada je izgleda i ostatak svlačionice protiv trenera. Da li je smjena Waltona neminovna?

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*