Ko su dobitnici, a ko gubitnici februarskog trejda?

Izvor: Back 2 back

I tako je završila i ova ludnica, nema više Trade-a do kraja sezone!!!

ANTHONY DAVIS – Ostao u Pelicansima do kraja sezone, kada bi trebao biti trejdan.. Pitanje je hoće li mu Pelicansi dopustiti da igra, a sada u bitku za Obrvu, mogu ući i recimo Celticsi!

MARC GASOL – Može li biti prevaga i taj kotačić, koji će odvući Toronto do NBA Finala?!
Lowry, Green, Kawhi, Ibaka, Gasol, Siakam, Van Vleet, OG Anunoby, Powell.. Sve ostalo je neuspjeh!

TOBIAS HARRIS – Strašno pojačanje 76ersa, koji su ovime zadržali korak sa Raptorsima i Bucksima..Harris će dodati novih 15-20 poena, uz sjajnu obranu.. Petorka izgleda sjajno, klupa je upitnik, ali vidjet ćemo što će napraviti Sixersi po pitanju “Buyouta”

NIKOLA MIROTIĆ – Milwaukee je dobio što je tražio..Još jednog visokog šutera i dobio je jednog od najboljih u ligi i to jeftino!
Stanley Johnson i Jason Smith su otišli put Pelicansa.. I Nikola bi trebao biti sretan, jer će dobiti nastup u doigravanju i puno otvorenih trica.. Giannis, Bledsoe, Middleton, Brogdon, Lopez, Nikola, Ilyasova, Hill..Istok, čuvaj se!!

MIKE CONLEY JR. – Ostaje u Grizzliesima barem do ljeta!!

MARKELLE FULTZ – Može li u dresu Magica napokon pokazati koliko vrijedi?! Sixersi su rekli da vrijedi Jonathana Simmonsa i Picka, koji neće biti “Lottery”, što je daleko od predviđanja prije prošlosezonskog Drafta..Ostaje nam samo vidjeti..
Što se tiče Magica, ovo je potez “Low Risk – High Reward”, tako da se nemaju čega bojati!

JABARI PARKER – Još jedan, koji treba karijeru vratiti na pravi put.. Nova prilika je u Washingtonu!

HARRISON BARNES – Kingsi se dižu za još jedan nivo..Sjajan “Trade” za oboje..Barnesu novi početak, a Kingsima netko sa Playoff iskustvom!

IVICA ZUBAC – Isti grad, ista dvorana, samo različiti dres! Zubac nebi trebao biti tužan zbog odlaska u Clipperse, jer ga čekaju Doc Rivers i velika minutaža (Gortatu otkaz, Bobi trejdan), što je razlog za zadovoljstvo!

WESLEY MATTHEWS – Sjajno će mu doći Pacersi.. Obrambeni tim, koji voli potegnuti tricu, baš kako on igra, a i Pacersima će Wes sjesti savršeno, pogotovo nakon ozljede Oladipa!

BOBAN MARJANOVIĆ – Nadamo se minutaži, on to zaslužuje!!

WAYNE ELLINGTON, ENES KANTER, ROBIN LOPEZ, MARCIN GORTAT i ZACH RANDOLPH čekaju nove timove, kojima bi mogle biti potrebne njihove usluge!

Najveći Dobitnici :
– TORONTO RAPTORSI
– MILWAUKEE BUCKSI
– PHILADELPHIA 76ERSI
– SACRAMENTO KINGSI
– MARKELLE FULTZ

Najveći Gubitnici :
– LOS ANGELES LAKERSI
– CHICAGO BULLSI
– NEW ORLEANS PELICANSI
– MARKIEFF MORRIS
– NIK STAUSKAS i WADE BALDWIN

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*