Pelicansi ipak čekali Kelte?

jayson tatum
USA Today

Najveća priča ovog trade deadline je bio prelazak Davisa. Na kraju je ostao u Pelicansima, ponuda Lakersa očito nije bila dovoljno dobra. Odmah su počele glasine kako Pelikani čekaju ponudu Kelta. Naime, oni tek na ljeto mogu dovesti Davisa, a možda bi mogli sklopiti čak i bolji paket nego Lakersi.

Glavni asset tog tradea bi trebao biti Jayson Tatum. Prošlogodišnji junak Bostona u playoffu, ove sezone igra znatno lošije nego prošle. Povratak Irvinga i Haywarda mu je “uzeo” dio lopti u napadu i Tatum se još privikava na ovu ulogu. Smanjena uloga u ekipi čini se da ne odgovara Tatumu. On želi biti lice franšize, no dok u Bostonu Irving, a i možda Davis ukoliko ga dovedu, Tatum neće biti glavni i odgovorni.

Iz tog razloga čini se da on nema ništa protiv tradea u Pelicanse. Franšiza starta od nule, trebaju novog vođu, te bi mogli Tatumu dati dovoljno prilike i prostora da izraste u franšiznog igrača.

Uz Tatuma spominje se paket oko Horforda, Smarta i nekoliko pickova. Sasvim solidna ponuda u kojoj Pelikani dobijaju dva odlična veterana, te potencijalno najbolju trojku Lige. Ukoliko nastavi igrati kao što je igrao u prošlogodišnjem playoffu.

1 Trackback / Pingback

  1. "Garantiram titulu!" - Ostatak Sveta

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*