Agent 0 se vraća na parket

Popularni Agent 00 ili Gilbert Arenas je jedno vreme bio jedan od najboljih bekova u NBA ligi. Rešetao je koševe protivnika u dresu svojih Wizardsa i iza sebe ostavio neke neverovatne utakmice.

Nažalost povrede su mu dosta skratile karijeru, nakon operacije kolena više se nije vratio isti na teren. Frustracija s povredama su ga dovele da završi karijeru, a svakako nije pomogao niti incident s pištoljima u svlačionici tokom svojih dana u Wizardsima.

Arenasa već neko vreme nismo videli u košarci, bavio se drugim stvarima, no nedavno je izjavio kako bi se volio vratiti na teren. Trenutno 35-godišnji Arenas želi iduće sezone igrati u Ice Cubeovoj Big 3 ligi. Tokom druženja sa svojim prijateljem Kenyonom Martinom (koji trenutno igra za najbolju ekipu u BIG3) izjavio je kako bi rado zaigrao iduće sezone. Naravno još uvek ništa nije potvrđeno, jer niti prva sezona nije završila, no bio bi sjajan prizor ponovo videti Agenta na terenu.

Agent 0 se vraća

Kako je bilo i najavljeno, Arenas se odlučio vratiti košarci. Kao i većina veterana željna igre, potpisati će s ugovor s Big 3 Ligom, te će biti na raspolaganju na draftu.

Osim Arenasa neki od igrača koji bi mogli zaigrati, odnosno biti će na draftu su: Carlos Arroyo, Lamar Odom, Kendrick Perkins, Shannon Brown, Eddy Curry, Steve Blake, Boobie Gibson i još poneko ime.

1 Trackback / Pingback

  1. "Revolveraški" dvoboj od 100,000$ - Ostatak Sveta

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*