Sa polovice terena do trijumfa

Daily Express

Jason Tatum iz Celta, Joe Harris iz Netsa, i Hamidu Diallo iz OKC-a obeležili su drugo veče All Stara, kada su pobedili u Skills Challengu, šutiranju trojki i zakucavanjima.

Jokić ispao od šampiona

Na Takmičenju u veštinama našlo se nekoliko igrača sa naših prostora –  Nikola Jokić, Nikola Vučević i Luka Dončić. Jokić je u prvoj rundi izbacio crnogorskog centra Nikolu Vučevića, ali je u polufinalu ispao od Jasona Tatuma iz Bostona, kasnije pobednika.

“Nisam ljut, bar sam pobedio u prvoj rundi. Ne kao Vučević… Posle sam izgubio od šampiona, tako da može da se kaže i da sam drugi”, rekao je Jokić u šali nakon ovoga nadmetanja.

Košarkaš Bostona je u finalu imao okršaj sa mladom zvezdom Atlante Trae Youngom. Finale je obeležio Tatumov šut sa pola terena za pobedu, koji je morao da pogodi jer je bio u zaostatku.

Harris potvrdio sjajnu formu

Joe Harris iz Netsa pokazao je da je trenutno možda i najbolji šuter u NBA. On je u finalu takmičenja u brzom šutirnju trojki pobedio Stepha Currya i Buddie Hielda. Harris je u finalu imao 26 poena, a Curry nije uspeo to da nadmaši, dok je Hield podbacio:

U prvoj rundi su ispali počasni učesnik Dirk Nowitzki i branilac titule Devin Booker.

Diallo leteo kao – Superman

Košarkaš Oklahoma Siti Tandera Hamidu Dialo pobedio je u veoma zanimljivom takmičenju u zakucavanju na All Star vikendu u Šarlotu.

Diallo, koji je u finalu nadmašio Dennisa Smitha iz Knicksa, imao je izuzetan performans u kvalifikacijama. Prvo je zakucao uz dodavanje timskog saigrača Ruseella Westbrooka, a potom je zakucao preko Shaquilla O’Nealla, kada je gurnuo i lakat kroz obruč. Uz to zakucavanje nosio je majicu Supermena i bilo je jasno da to zakucavanje neće biti zasenjeno u finalu.

2 Trackbacks / Pingbacks

  1. A večeras spektakl! - Ostatak Sveta
  2. Nets 2018 - 2019: U Brooklynu je vruće, šampionski vruće! - Ostatak Sveta

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*