“Ne prodajem se radi titule”

Mandatory Credit: Craig Mitchelldyer-USA TODAY Sports

Nekoliko posljednjih sezona jedan od najpodcjenjenijih igrača Lige je Damien Lillard. Iako pruža sjajne igre i ima odlične brojke, nekako zbog manjka konkurentnosti Blazersa uvijek je zapostavljen. Prošle godine su sjajno odigrali regularni dio, no u playoffu su opet podbacili i svi su ih počeli zanemarivati.

No, Blazersi i ove sezone igraju odličnu košarku. Stotts je uspio nešto iskemijati te dobiti solidnu produkciju sa klupe, a Lillard nastavlja po starom. No, Blazersi i dalje nisu niti među prvih 5 favorita za osvajanje naslova, a prema sadašnjem trendu u Ligi, tj stvaranju superekipa, niti će biti među konkurentima nekoliko idućih godina.

No, Lillardu ne pada napamet odlaziti iz Portlanda. -“Nije da ja ne želim osvojiti naslov, već ima puno bitnijih stvari od toga. Jednostavno ne želim se prodati radi titule. Ukratko, želim osvojiti naslov na pravi način, a ne da kasnije ljudi pričaju…”- izjavio je Lillard.

Za razliku od većine igrača Damien ne želi pod svaku cijenu ići po prsten. Postoji razlika između osvojenog prstena sa “svojom” ekipom i kada formiraš “Super tim” pa uzmeš prsten. Lillard to dobro zna i dat će sve od sebe da Portlandu donese naslov prvaka.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*