“J****o se probudite!”

Celtics Wire

Izvor: Germanijak.hr

Ne funkcioniraju stvari u Bostonu. Celticsi su trenutno tek na 5. mjestu Istočne konferencije s omjerom 38-26, a očekivali su borbu za sam vrh i prednost domaćeg terena sve do kraja doigravanja, barem u svojoj konferenciji.

3 stvari koje Stevens mora promeniti kod Kelta

No, gora stvar od poraza je činjenica da su sve glasnije priče kako u svlačionici stvari ne izgledaju najbolje. Jedni prozivaju Kyriea Irvinga kao uzrok nesuglasica, drugi su pak na tragu da je učestalo spominjanje dolaska Anthonyja Davisa krivo za lošu atmosferu, a treći govore o previše kvalitetnih igrača koji jednostavno ne mogu svi dobiti minute za svoju igru. Bilo kako bilo, činjenica je da se iz utakmice u utakmicu događaju neke stvari, a posljednji slučaj dogodio se jučer na utakmici protiv Houstona koji je u jednom trenutku vodio i 28 poena razlike. Naime, u jednom trenutku na suigrače je zagalamio Semi Ojeleye.

„Jebeno se probudite“, povikao je igrač koji nije u prvom planu Brada Stevensa, a koji u sinoćnjoj utakmici nije ni ušao u igru. No, očigledno je osjetio poriv da razbudi suigrače.

„Obično takve stvari ne radim, ali sam osjećao da se raspadamo i da trebamo nešto napraviti da to promijenimo. Sezona nam bježi i vrijeme je da neke stvari promijenimo“, rekao je Ojeleye nakon utakmice.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*