Najveći problem Warriorsa – Durant?

Screenshot/Twitter

Nakon Allstara nekolicina ekipa je osjetno pala u formi. Među njima su i Warriorsi. U posljednjih 6 utakmica “ubrali” su samo dvije pobjede, protiv Sixersa i Hornetsa. Wade ih je pokopao sjajnim buzzer beaterom, Rocketsi su ih dobili bez Hardena, a na kraju su ih iznenadili i Vučević i Magic. Posljednji u nizu su bili Kelti koji su ih sinoć totalno razmontirali.

Obrana nije na zadovoljavajućem nivou, a neki su čak krivili i Boogiea da snosi dio krivice u tom dijelu. No, obrana Warriorsa je neznatno slabija s njim na parketu, a čini se da postoji neki drugi problem. Objavljena je snimka iz “tunela” prije sinoćnje utakmice. Ekipa Warriorsa je na okupu i spremaju se izaći na teren. Krenuli su svi van, da bi nakon njih u tunel stigao i Durant. Nije izašao zajedno s ekipom i još se ostao zagrijavati nakon toga.


Izvor: Golden State Warriors Balkan

Moguće je da ovo samo neka rutina Warriorsa, no činjenica je da nešto vidljivo ne štima u redovima prvaka. Možda će dolaskom Boguta koji je iskusni veteran, malo primiriti svlačionicu, te se konsolidirati pred playoff. Ratnici su i dalje veliki favoriti za naslov, no s Istoka opasno prijete Raptorsi i Bucksi, a Zapad je uvijek opasan, te će morati biti na najvišem nivou da ponovo prošlogodišnji uspjeh.

 

 

 

 

1 Trackback / Pingback

  1. "Dosta mi je njegovih s**nja" - Ostatak Sveta

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*