“Nisam mislio da si takav tip”

TheScore

Jedan od najprgavijih igrača u NBA je Patrick Beverley. Također je jedan od žešćih obrambenih igrača a i čovjek koji nema dlake na jeziku. Uvijek je izravan i već je nekoliko puta ušao u rasprave s ostalim igračima. Posljednji u nizu je bio Paul George. U utakmici između Thundera i Clippersa PG se dosta mučio, a Pat nije propustio izjaviti kako je  on uspio zaustaviti MVP kandidata.

Ima čak i nešto istine u tome, jer PG je odigrao možda i najgoru utakmicu sezonu. Ubacio je samo 15 poena, ispalio je 16 lopti, čak 9 trojki. Nije mogao ništa pogoditi, a jedan od razloga je bio i “dosadni” Beverley koji ga je mučio većinu utakmicu. Uz to, Thunderi su i izgubili meč, najviše zbog Sweet Louea koji je ubacio 40 poena. Nakon ovoga, PG je komentirao suđenje i kritizirao kriterij, odnosno kako nikako ne može dobiti faul.

Pat je naravno i na to imao odgovor -“Nisam mislio da si takav tip, koji će sve svaliti na suce. Zaključao sam te sinoć. Dobio sam bitku. Jednostavno.”- napisao je Pat na Twitteru.

PG je “popio” kaznu zbog ovih komentara, no donekle je u pravu. Suđenje je katastrofalno ove sezone u NBA, puštaju se svakakve stvari i ima više diskutabilnih odluka nego ikada.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*