Lebron mora otići!

screenshot

Nakon Allstara, Lebron James je izjavio kako uključuje svoje “playoff mode”. Prošle sezone u Cavsima smo vidjeli što to znači. Praktički ih je sam doveo do Velikog Finala, uzeo titulu na Istoku, ali na kraju je dostojanstveno poražen od Warriorsa (i JR Smitha…) Očekivale su se slične stvari ove godine, no rezultat je bio potpuno suprotan.

Lakersi su ispali iz bilo kakve priče oko playoffa, a iako teoretske šanse još uvijek postoje, one su trenutno minimalne, te slobodno možemo reći da su Lakersi i Lebron bez doigravanja ove sezone. Uz to, Ingram i Ball se više neće vraćati na parket ove sezone, Lebron bi treba imati restrikciju minuta, te se već sada okreću idućoj sezoni.

Postoje mnoge teorije što je pošlo po krivu. Jedni krive Magica koji je htio dati polovicu ekipe za AD-a, drugi krive nekonstante igre Ingrama, nedostatak šuta kod Balla i općenito loše predstave mlade jezgre Lakerse. Treća strana pak krivi Lebrona Jamesa. Počele su kružiti priče kako je ove sezone jako loš vođa, da često kritizira ostale igrače, te da je bio upetljan i u trade Davisa. Većina ovih stvari nije istina, no mora se priznati nešto se čudno događa s kemijom u ekipi Lakersa. Prije nekoliko tjedana Lebron je bio izoliran na klupi, a nedavno je Rondo odlučio sjesti s navijačima umjesto sa svojim suigračima. Sitnice, no sigurno nešto znače.

Iz toga je došla i šokantna izjava Jeff van Gundya – “Lakersi moraju tradeati Lebrona.”- šokirao je van Gundy. -“Ako ga mogu razmijeniti u recimo Clipperse za prostor na capu, kako bi onda doveli Duranta ili Leonarda, odmah bi to napravio.”- završio je Jeff.

Sigurni smo kako ovo sigurno neće pasti na pamet Lakersima, te su ga potpisali, no promjene su nužne. Čini se kako je Walton već bivši, a na ljeto ćemo vidjeti u kojem smjeru idu Lakersi.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*