“S**nja se događaju”

screenshot

Kokoškov i ekipa iz Arizone su priredile najveće iznenađenje sezone. Aktualni prvaci i vodeća ekipa Zapada izgubili su od Sunsa, posljednje ekipe u konferenciji. Ovo je ujedno bila i prva gostujuća pobjeda u sezoni za Sunsa protiv ekipa iz Zapadne konferencije. Prvo, pa muško!

No, nije samo sjajni Booker i dobra igra Sunsa imala utjecaja na ovu pobjedu. Warriorsi već duže vrijeme ne liče na sebe, gube utakmice, loše šutiraju, jednostavno je izgledaju kao ekipa.

Najveći problem Warriorsa – Durant?

Ratnici su održali zatvoreni sastanak nakon, te prema izjavama Kerra i ostalih igrača činilo se kako okreću novu stranicu. No, onda su došli Sunsi pobijedili ih i tako produbili krizu aktualnih prvaka. Da bi stvar bila gora, povredio se i Durant te ga sigurno čeka koja utakmica pauze. Kerr je također jako ljut na ekipu, te se čini kako nema rješenja za ovu krizu. Sinoć se pred kraj utakmica izjadao pomoćnom treneru -“Umoran sam već od Draymondovih sranja.”- rekao je Kerr.

Draymond je kratko odgovorio na to – “Sranja se događaju”:

Ove godine postoji dosta problema unutar Ratnika, početak sezone je obilježio sukob Duranta i Greena, nakon toga su polako uvodili Boogiea u igru, a sada opet postoje neke nesuglasice unutar ekipe. Možda je ipak previše ega u Warriorsima? Isto tako pravo je pitanje što će Durant iduće ljeto, te i to sigurno ima uticaja na kemiju u ovoj ekipi. Kao i sva godine, playoff će donijet odgovore na sva ova pitanja.

1 Trackback / Pingback

  1. Dinastija Voriorsa pred novim izazovom - Ostatak Sveta

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*