March Madness: Adio Zione, adio Duke!

screenshot

Piše: Stefan Kokanović, NBA svijet

DUKE SE PAKUJE KONAČNO; SPARTANSI IDU NA FINAL FOUR!!

Kakvi ludi mečevi večeras!!!! Auburn (5) i Michigan State (2) prolaze na Final Four gde se priključuju Virginiji (1) i Texas Techu (3)! Kući idu Kentucky (2) i Duke (1), ko bi rekao! Martovsko ludilo u punom sjajuuuuuuuuuuu!

(5) AUBURN 77:71 Kentucky (2) – nakon produžetaka
(2) MICHIGAN STATE 68:67 Duke (1)

Auburn je u prvom meču zavhaljujući brutalnim partijama Bryce Browna i Jared Harper obezbedio prvi plasman u istoriji koledža među četiri najbolja! Harper je ubacio 26 poena, uhvatio 4 skoka, imao još i 5 asistencija, 3 ukradene i dve blokade. Brown je upisao 24 poena. Kod Kentuckya 28 poena, 13 skokova i po dve ukradene i blokade fenomenalnog PJ Washingtona. Keldon Johnson je meč završio sa 14 poena, 10 skokova i 3 asistencije.

March Madness: Rika Barklijevih ‘Tigrova’

Sa druge strane, Duke nije uspeo i treći put da se izvuče. Michigan State im je došao glave ovoga puta i potpuno zasluženo odlaze na Final Four!! Cassius Winston je zabeležio fenomenalnih 20 poena, 10 asistencija i 3 ukradene, Xavier Tillman je dodao 19 poena, 9 skokova, 3 ukradene i dve blokade, Kenny Goins je imao 10 poena i 9 skokova. Sa druge strane, 24 poena, 13 skokova, dve asistencije i po 3 ukradene i blokade Zion Williamsona, R.J. Barrett je imao 21/6/6, Tre Jones 4/5/5, a Cam Reddish samo 8 poena i 4 skoka. Pa i ne mogao da ubaci više kad su ova dvojica siledžija uzela 36 šuteva. Tragičar RJ Barret koji je na 8 sekundi do kraja, na -2, promašio prvo bacanje, a potom u pokušaju da namerno promaši drugo, slučajno dao koš, kako to obično i ide.

Sada pauza do subote čak, a onda najveće ludilo!

(3) Texas Tech – Michigan State (2)
(5) Auburn – Virginia (1)

1 Trackback / Pingback

  1. “Spartanci” po treći put, ili novi šampion? - Ostatak Sveta

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*