Pierce odgovorno tvrdi: “Bolji sam od D-Wade”

HeatNation

Bliži nam se kraj regularne sezona, a s njim i karijera jednog velikog igrača. Dwyane Wade je odmah na početku sezone izjavio kako je posljednja. Odlučio se umiroviti po svojim uvjetima, jer igrama ove sezone pokazuje da nije niti blizu mirovine. Možda je i najbolji igrač u povijesti Heata, donio im je 3 prstena, a naravno i njegova individualna priznanja su zavidna. Heat je imao šansu za playoff, no porazima u posljednjim utakmicama ih je sveo na minimum. Nadali smo se da bi mogli vidjeti Wadea u još jednom playoffu, no čini se da ništa od toga.

Nedavno, na ESPN-u je gostovao Paul Pierce. Pokrenula se rasprava o Wadeu, a na pitanje prema Pierceu tko je bio bolji NBA igrač, Istina nema dileme. -“Naravno da sam ja bolji igrač. Dajte mi Shaqa, dajte mi Lebrona, sigurno bih imao barem 5,6 naslova dosada.”- izjavio je Pierce.

Pierce je bio sjajan igrač, legenda Kelta, ali statistike mu nažalost ne idu u prilog. Također, prvi Wadeov naslov, on je bio MVP Finala, a ne Shaq, te je Heat najviše zbog njegovih igara došao do prstena. Na kraju, kad se sve zbroji i oduzme ovo su im individualna ostvarenja kroz karijeru:

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*