Jokić nezadovoljan klupom

Regularna sezona polako završava, praktički se sve zna. Počinju pripreme za pravu stvar, a većina ekipa je odlučila odmarati svoje najbolje igrače u posljednjim utakmicama. Dosta ekipa je tako bilo “oslabljeno” u zadnjim mečevima u sezoni, a ista stvar je bila i u drugoj ekipi Zapada, Denver Nuggetsima.

Malone je odlučio odmoriti Millsapa, te Jokića. Veteranu je godila pauza, nije se nimalo bunio, dok je Jokić bio dosta i ljut zbog te odluke. Htio je igrati, nije želio presjediti utakmicu protiv Blazersa. -“Nikola se ponosi svojom izdržljivošću, no morao sam mu objasniti kako je ovo najbolje za njega i za ekipu.”- rekao je Malone.

Nuggetsi su zasada na drugom mjestu, odmah iza Warriorsa. Još uvijek ne znaju svog protivnika u playoffu, no znaju da će to biti jedna od tri ekipe: Spursi, Thunderi ili Clippersi. Sve tri ekipe imaju isti broj pobjeda, te će odlučivati posljednja utakmica. Ako ostane ovako kako je sada, za protivnike će imati Popove Spurse. Nimalo lak zadatak za Jokića i Nuggetse.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*