“Pop ih ima 5, a ja samo burmu.”

Screenshot/Youtube

Dobili smo i sve parove playoffa. Nuggetsi su ostali drugi, te će u prvoj rundi ići na dosta teškog protivnika. Spursi su uvijek neugodni, te će takvi i ostati sve dok je Pop na klupi. Nuggetsi imaju najbolji score kod kuće u Ligi, te bi htjeli na krilima te prednosti domaćeg terena doći što dalje u playoffu.

Osim toga, trener Malone je jako zadovoljan s obranom ove ekipe koja je dosta napredovala u tom segmentu. Posebno u posljednjoj četvrtini. -“Bili smo sjajni u obrani tijekom cijele sezone. Mislim da imamo najbolju obranu Lige u posljednjoj četvrtini. Ali, igramo protiv Spursa. Pa Pop ima 5 prstenova, a ja imam samo vjenčani.” – našalio se Malone. -“Moramo biti spremni, znamo da će nas napasti. Moramo biti koncentrirani svih 48 minuta utakmice.”-

Jokiću i ekipi će ovo biti prvi nastup u playoffu. Od iskusnih tu su samo Millsap, te Thomas koji vjerovatno neće imati veliku ulogu u rotaciji. Iako su mladi, imaju dosta velike šanse za prolazak. Ta prednost domaćeg terena bi se mogla pokazati ključnom u ovakvoj seriji.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*