Leonard vratio stvari u normalu

Twitter/NBA

Prva utakmica ih je šokirala, tj najviše ih je šokirao Augustin koji je odnio pobjedu, ali već u drugoj utakmici Raptorsi su vratili stvari na svoje mjesto. Od početka utakmice pokazali su da su došli po izjednačenje. Magic gotovo prvih 5 minuta nije ubacio niti jedan koš, promašili su svih 5 šuteva iz igre, te 4 bacanja, da bi napokon Vučević ubacio nešto. Do tada su Raptorsi već otišli na 11-0 i tu je utakmica bila praktički gotova.

Bili su jako čvrsti u obrani, opet su oduzeli Vučeviću i milimetar prostora koji je imao, te se Vuč opet dosta mučio. Ovaj puta je u problemima bio i Augustin koji je odigrao očajnu utakmicu. Zaustavili su prvu opciju, te najraspoloženijeg igrača iz prve utakmice i Raptorsi su lagano došli do pobjede. Niti u jednom trenutku nisu gubili na meču, a prednost se popela čak i do 37 razlike. Tako nešto ni Clippersi ne bi stigli…

Lowry se vratio u normalu, te je odigrao sjajnu utakmicu. Ubacio je 22 poena uz odličnih 9/13 iz igre, dok je Leonard završio meč sa 37 poena. Kod Magica Gordon je ubacio 20, Ross je stao na 15 i još je jedini Fournier bio dvoznamenkast sa 10 ubačaja. Vučević je dao 6 poena uz 3/7 šut iz igre, te je dodao 6 skokova.

1 Trackback / Pingback

  1. NBA Play off: Bobi vodio Sixerse, Clippersi dobili dosad neviđenim preokretom - Ostatak Sveta

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*