Ovo mora bolje

russell westbrook
Screenshot

U teškoj situaciji se našla ekipa Thundera nakon druge utakmice prvog kruga Zapada. Ponovno su izgubili od Blazersa. Lillard je totalno nadigrao Westbrooka, McCollum je odmah uhvatio formu nakon povratka, dok se PG još uvijek muči.

To je rezultiralo sa 2-0 za Blazerse, koji iako pogođeni povredama izgledaju dominantno. Pogotovo je jednostran duel Lillarda i Westbrooka. Prije početka serije Lillard je rekao kako su njihove utakmice “borbe pasa”. Obojica žele pobjedu, te su se više puta i sukobili na terenu. Zasada Dame dominira. U dvije utakmice trojke gađa 9/19, dok je čitava ekipa Thundera pogodila ukupno 10 trojki iz 61. pokušaja.

S druge strane, Westbrook se “napucava”. Bezglavo juri, te je izgubio dosta lopti u posljednjoj utakmici. Umalo je došao do još jednog triple doublea, no šutirao je iz igre užasnih 5/20, za samo 14 poena.

Nakon te utakmice i Russ je priznao kako je ovo jako loše. -“Preuzimam punu odgovornost za večeras. Moja igra je bila totalno neprihvatljiva. Znam da mogu i moram bolje.”- rekao je Russ nakon utakmice.

Ako Thunderi žele išta od ove serije, i Russ i PG moraju početi igrati. Russ mora prestati bezglavo juriti terenom, već razigravati ekipu i kontrolirati tempo utakmice, dok PG napokon mora početi pogađati. Nema puno vremena da vrati šutersku formu, Blazersi već bježe dvije pobjede.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*