Brada “izludio” Rubia, Rakete bez greške

Screenshot/Youtube

Drugi meč u seriji Rocketsa i Jazza je završio na sličan način kao i prvi. Uvjerljivom pobjedom Rocketsa. Najviše zbog jednog čovjeka, s kojim cijela Liga ima problema. James Harden je opet izvozao Jazzere, došao do trećeg triple doublea u karijeri (što se tiče playoffa), te su Rakete nakon dvije utakmice na 2-0.

Sve nedoumice oko ove utakmice otklonjene su do poluvremena. U prvoj četvrtini Rocketsi su ubacili 39 poena, a Jazzeri samo 19, da bi do odmora da prednost dodatno porasla. Trojke su opet presudile. I dalje su riskirali s Hardenom, no ovaj je uporno pronalazio Tuckera i Gordona, te su Rocketsi pogodili 6 trojki iz 13 pokušaja u prvoj četvrtini. Do poluvrmena Tucker je šutirao 4/5 za tri poena, dok je Gordon ubacio 16.

Harden je odigrao MVP-evski. Nekoliko puta je baš izvozao Rubia, koji nije imao rješenje za njega. Upisao je 32 poena, uhvatio 13 skokova, te podijelio 10 asista. Pronalazio je načina i da sam zabije, no svaki udvajanje bi kaznio. Jazzeri pod hitno moraju nešto mijenjati, jer ova serija je poprilično jednostrana zasada.

CP3 je ubacio 17 poena, a gore spomenuti Tucker i Gordon su stavili svaki po 16. U redovima Jazza Rubio je ubacio 17 uz 9 asista, dok je O’Neale s klupe dodao isto toliko.

 

2 Trackbacks / Pingbacks

  1. NBA Play off: Warriorsi srećni, Rocketsi ljuti! - Ostatak Sveta
  2. Houston Rockets 2018 - 2019: Nevolje u kokpitu! - Ostatak Sveta

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*