Lillard besan, je li PG ovim pokazao nepoštovanje prema rivalu?!

screenshot

OKC je smanjio prednost Portlanda u seriji na 1-2, nakon sinoćne pobede od 120 – 106. A blistao je Russell Westbrook koji je konačno počeo da igra i da – pogađa.

Play domaćh je meč završio sa 33 poena, 11 asistencije i 5 skokova, a pogodio je 4 trojke iz 6 pokušaja. Paul George je dodao 22 poena, i imao je po šest skokova i asistencija. Na drugoj strani Lillard je bio najefikasniji sa 32 poena, uz šest asistencija i četiri skoka, dok je McCollum postigao 21 pogodak, uz po sedam skokova i asistencija.

Thunderi su krajem prvog poluvremena preuzeli kontrolu nad mečom, i držali su prednost do samog kraja meča. No tokom treće četvrtine na provokacije igrača OKC-a, koji su ‘ljuljali bebu’, Lillard je odgovorio serijom pogodaka i doveo meč u neizvesnost. Westbrook, pa i Schroeder sa klupe, pribegli su ovoj taktici:

Ova je pobeda dobra uvertira za njihove navijače i pred naredni duel, koji je ponovo na programu u Oklahomi.

Još jedna situacija naljutila je Blazerse, posebno Damea Lillarda. Paul George je uz zvuk sirene, pre rezultatu koji je bio sve samo ne neizvestan postigao koš. I to atraktivno. No, u NBA postoji nepisano pravilo da se koševi u ovakvim situacijama ne postižu, pa je Lillardova reakcija opravdana:

Paul George With The Exclamation Point On Game 3

PG really threw down a reverse double pump dunk with time expiring ?

Posted by Bleacher Report on Friday, April 19, 2019

2 Trackbacks / Pingbacks

  1. "Treneru, mislim da bi vam trebala mala pomoć" - Ostatak Sveta
  2. NBA Play off: Sledi duel nepobedivih! - Ostatak Sveta

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*