Leonard ozdravio, te pokopao Magiju

ESPN

Ekipa Magica je pokušala dokazati kako pobjeda u prvoj utakmici serije nije bila slučajna. Odlično su otvorili meč, pogodili su svih prvih 6 šuteva na utakmici, te poveli 7-0. Raptorsi su vrlo brzo uspostavili ravnotežu, a najveći neprijatelj Magica su bile izgubljene lopte. U tom početku kada su šutirali 6/6 imali su po nekoliko izgubljenih lopti, a to je držalo Raptorse u igri.

No, kada je stao šut, a bogami je stao, Raptorsi kreću u stvaranje prednosti. Magic je nakon takvog početka šutirao 1/13 za tri poena, a promašili su 26 od narednih 38 šuteva. Raptorsi su samo povećavali razliku, dok je Magic “udarao” u zid. Imali su se šanse vratit u posljednjoj četvrtini, no Leonard je svaki puta nešto izmislio u napadu i tako su odbili sve napade Magica. Odnijeli su na kraju dosta veliku pobjedu, bilo je 107-85 za njih, te je sada 3-1 za Toronto. Iduću igraju u Kanadi, gdje će Raptorsi vrlo vjerovatno dovršiti seriju.

Najbolji igrač na utakmici je bio Leonard koji je ubacio 34 poena uz 6 skokova, a po 16 su ubacili Siakam i Powell. Kod Magica istaknuo se Gordon koji je ubacio 25 poena, a Fournier je dobro krenuo u meč, ubacio je 18 poena, no na kraju je i on dosta toga promašio. Vučević je opet odigrao dosta lošu utakmicu, ubacio je 11 poena uz loših 5/14 iz igre.

1 Trackback / Pingback

  1. NBA Play off: Sledi duel nepobedivih! - Ostatak Sveta

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*