Negativni rekord i metla za Pistonse

Screenshot/Youtube

Bucksi su vodili 3-0 u seriji i nitko nije očekivao preokret od Pistonsa. No, da su barem uzeli ovu pobjedu prekinuli bi niz od 13 uzastopnih poraza u playoffu. S tih 13 su bili izjednačeni s Knicksima, a ovim porazom su ih prestigli. Bucksi su dobili 127-104 i tako dovršili metlu.

Meč je bio nešto drugačiji od ostalih, jer u ovome većinu prvog poluvremena Pistonsi su bili u prednosti. Već na samom početku došli su do 20-8, a na krilima Jacksona i Griffina nekako su održavali prednost. Imali su 6 poena viška na poluvremenu, no nije dugo trajalo.

Ulaskom u drugi dio Bucksi se bude, te četvrtinu završavaju sa 17-3, s u posljednju dionicu su ušli sa 10 poena prednosti. Povratka za Pistonse više nije bilo i Bucksi su mogli početi slaviti prolazak dalje, te seriju s Keltima.

Najbolji je očekivano bio Giannis koji je ubacio 41 poen uz 9 skokova, a Middelton je dodao 18. Kod Pistonsa istaknuo se Jackson sa 26 ubačaja, te Griffin koji je dodao 22. Blake je dobio ovacije pune dvorane, usprkos porazu. Seriju je odigrao povređen, na početku se govorilo kako se uopće neće vratiti, no uspio je, ali nije mogao pomoći Pistonsima.

2 Trackbacks / Pingbacks

  1. NBA Play off: Sledi duel nepobedivih! - Ostatak Sveta
  2. NBA Play off: Dame time! - Ostatak Sveta

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*