Pola Parker, pola Duncan, a njegovo ime Embiid ne želi da izgovori!

screenshot

Jared Dudley je svakako jedan od epizodista u vrlo zanimljivom rosteru Brooklyn Netsa. Sa svojih 4.9 poena i 2.6 skokova po meču tokom 2018-19 nije se od njega mogla očekivati ni neka veća minutaža u play offu.

No, Dudley je svoje minute protiv 76ersa u prvom meču ‘muški’ koristio, te bez straha čuvao Embiida i našeg Bobana Marjanovića. Za 28 minuta, postigao je tek 4 poena i imao 4 asistencije, no ovaj igrač pažnju je privukao zbog nečega drugoga:

…mnoge je njegov melanholični izgled i atipična građa podsetila na Tima Duncana. I ne samo to, on u svom izgledu ima i nešto ‘parkerovsko’, tako da sa Dudleyem dobijamo opasnu kombinaciju Spursovog dvojca!

screenshot

No, Dudley se tokom serije iz melanholičnog i nezanimljivog igrača pretvorio u pravog antijunaka serije 76ersa i Netsa. Prvo je krenuo provocirati Bena Simmonsa putem društvenih mreža nazivajući ga poluigračem, a potom je to kulminiralo i fizičkim obračunom na meču broj 4, kada je odgurnuo Ebiida, potom se sukobio sa Butlerom, da bi završio među stolicama i zaradio – isključenje:

Tenzije, isključena, neizvesnost i naravno – Embiid!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*