“Ovako nešto nikada nisam video”

Screenshot

Košarkaši Golden State Warriorsa pobedili su Los Angeles Clipperse 129 – 110 i sa 4-2 u seriji plasirali se u polufinale Zapada gde ih čekaju Hardenovi Rocketsi.

Junak odlučujuće pobede Kevin Durant meč je završii sa rekordnih 50 poena. Do svog plej-of poenterskog rekorda stigao ubacivši 38 poena već u prvom poluvremenu, a šutirao je 12/17 iz igre, od čega su šest bile trojke, te imao još 6 skokova i 5 asistencija.

Nakon prve slabije utakmice, KD je postao “čovjek na misiji”. Iduće četiri utakmice se nije spuštao ispod 33 poena, a sve je završio sa ovim rekordom od okruglih 50.

Sukob s Bevereley je sigurno igrao ulogu u ovakvim Durantovim predstavama. Pat ga je stalno provocirao, a KD je odgovorio na najbolji mogući način. Bio je najsigurniji u redovima Warriorsa. Curry i Klay su se dosta mučili u gotovo svakoj utakmici, dok je KD stalno bio na razini. Kada ovako igra ne postoji netko ko ga može čuvati. Trener Kerr je igrao s Jordanom, a izjavio je kako ovako nešto nikada u životu nije video. -“Ovo je jedna od najboljih predstava koje sam vidio u životu, a vidio sam puno dobrih. On je najboljih igrač na svijetu.”- rekao je Kerr.

 

Najbolje ga je pratio Steph Curry sa 24 poena uz po 6 skokova i asistencija, dok je Draymond Green ubacio 16 poena uz 14 skokova i 10 proigravanja, te 4 blokade. Jedini problem bi mogao biti Klay Thompson koji je baš nezgodno iskrenuo nogu. Nakon utakmice je izjavio kako će sve biti u redu, te da bi trebao biti spreman za Rocketse.

 

2 Trackbacks / Pingbacks

  1. NBA Play off: Warriorsi srećni, Rocketsi ljuti! - Ostatak Sveta
  2. Posrnula dinastija - Ostatak Sveta

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*