Iron Man Klay

screenshot

Serija protiv Clippersa je bila puno teža od očekivanog za aktualne prvake Warriorse. Jedva su ih izbacili u posljednjoj 6. utakmici, najviše uz zasluge Duranta koji je ubacio 50 poena. Kako se serija odužila, tako su Warriorsi upali u probleme s povredama. Dvojica ponajboljih, Splash braća, Klay i Curry su doživjeli povrede zgloba na ovoj utakmici. Obojica su dosta nezgodno iskrenula nogu, te povrede nisu izgledale nimalo bezazleno.

Bili su upitni za prvi meč protiv Rocketsa, no obojica su igrali. Klay je izjavio kako mu nije niti u jednom trenutku palo napamet da propusti meč. -“Nikada nisam propustio niti jedan playoff meč. Sigurno neću početi sada.”- izjavio je Klay na pitanje o povredi. Trenutno je odigrao svih 109 playoff utakmica u posljednjih 7 godina koliko je u Warriorsima. Jedan od rijetkih bekova koji, srećom, nema problema s povredama.

Povreda nije bila nimalo bezazlena, a moglo se vidjeti kako se Klay pomalo i muči. U obrani je odradio koliko toliko dobar posao, no u napadu nije ništa mogao pogoditi. Čitav ovaj playoff se muči sa šutom, izuzev jedne utakmice protiv Clippersa kada su upadale kao u bazen. Kako bi dobili ovakve Rocketse, Klay će morati podići šutersku formu, a isto važi i za Currya. Bez njih, Durant neće biti dovoljan za prolaz.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*