Jokić čupao mikrofon, Malonu zamalo stalo srce!

screenshot

Denver je dobio četvrti meč protiv Portlanda u gostima, 116 – 112, i tako izjednačio seriju na 2-2. Presudna je bila treća četvrtina koju su Nuggetsi dobili ubedljivo sa 27 – 14, i nakon toga Blazersi više nisu imali snage da se vrate.

Nikola Jokić je odigrao još jedan maestralan meč. Zabeležio je novi triple double, a meč je završio sa 21 poenom (8 od 15 iz igre, 1 od 1 za tri, 4 od 4 iz slobodnih bacanja), 12 skokova i 11 asistencija. Jamal Murray je nastavio rešetati i na ovom meču je bio najefikasniji sa 34 poena (10 od 20 iz igre, 11 od 11 sa linije za slobodna bacanja).

Stručni štab Nuggetsa može zabrinuti situacija iz poslednje minute kada se Jokić požalio na povredu, pa je hramljući otišao do klupe. No, vratio se u igru. Verovatno je razlog umor, jer prethodni meč Joker je igrao čak 65 minuta!

Trener Malone je posle utakmice kratko prokomentarisao povredu:

“Srce mi je zastalo kada sam video da hramlje. On je lice naše franšice. Udario ga je neko kolenom i to je to. Nije ozbiljno”.

CJ McCollum sa 29 i Lillard sa 28 poena bili su najefikasniji kod Portlanda.

Jokić je pravo show i nakon utakmice, bio je zvezda konferencije za novinare, kada je ušao u klinč sa mikrofonom kojeg je iščupao. Njegova reakcija bila je urnebesna:

Nikola Jokić BREAKS the mic and FREAKS OUT! ?

Nikola Jokić BREAKS the mic and FREAKS OUT! ?

Posted by Basketball Forever on Sunday, May 5, 2019

2 Trackbacks / Pingbacks

  1. NBA Play off: Blazersi i Sixersi izborili sedmu! - Ostatak Sveta
  2. NBA play off: Ovo su finalisti konferencija!!! - Ostatak Sveta

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*