Očekujte nešto veliko

Screenshot/NBA

Najizjednačenija serijaje ona između Warriorsa i Rocketsa. I prije samog početka prognozirala se velika borba, baš kao što je to bilo i prošle godine. Ratnici su tada uspjeli preokrenuti Rocketse, te na kraju u 7. utakmici proći dalje. Na kraju su uzeli to Finale, a Rocketsi su im bili uvjerljivo najteži protivnik na njihovom putu do naslova.

Ove sezone je slična situacija, iako su im Clippsi zadali dosta problema, puno više nego što su imali prošle sezone. Rocketsi su im maksimalno otežali sve 4 utakmice, a u dvije su ih i dobili. Nisu imali lijeka za Hardena, a još veći problem za Kerra predstavljaju povrede. Boogie i Jones su izvan stroja, a Klay i Curry su u seriju ušli lagano povređeni. Također, Iggy je istegnuo koljeno u prošloj utakmici. Ratnici su načeti i moraju početi dobivati dobre utakmice od drugih igrača, ne samo od Duranta.

Curry je tako napokon napravio “nešto” i ubacio je 30 poena, no još uvijek se čeka Klay. Obranu je odigrao na visokom nivou, koliko god se to može napraviti protiv Hardena. No, totalno je zakazao u napadu. Ništa ne može pogoditi, a prošlu utakmicu nije ubacio niti jedan poen u posljednjoj četvrtini. Nakon utakmice je bio neraspoložen, a samo je izjavio kako će sigurno biti bolje iduću utakmicu.

Isto govori i Steve Kerr. -“Jednostavno je previše nervozan da pogodi te šuteve. No, želi se dokazati i izaći iz krize. Očekujte nešto veliko iduću utakmicu.” – izjavio je Kerr.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*