“Bolji bez Duranta? Idiotarije…”

Warriorsi su izgleda teži dio posla već odradili. Puno više problema su imali i sa Clippersima i sa Rocketsima nego što sada imaju s Blazersima. Prvi krug je bio “čupav”, a činilo se da ispadaju kada se povredio KD. No, Splash braća su proigrala, prvo Klay, a kasnije i Curry te su izbacili Rocketse.

Nakon toga su stigli Blazersi, a nakon prve dvije utakmice, Ratnici imaju čiste dvije pobjede. Prva je bila šetnja za prvake, dok su u drugoj Blazersi ispustili veliku prednost, te na kraju ispustili pobjedu. U sve četiri utakmice Klay i Curry su najbolji igrači Warriorsa, no nikako ne smijemo zaboraviti svestrane Greena i Igoudalu, te borbenog Looneya. Kako čak njih nekolicina igra sjajnu košarku, Stephov brat Seth Curry je izjavio kako je Ratnike teže braniti kada igraju bez Duranta.

KD je na to odmah odgovorio da su smiješne tvrdnje, a s tim se složio i Green. -“To su idiotarije. Bezvezne priče. Uvjeravam Vas, da nitko u ovoj svlačionici, nitko u organizaciji ne misli da smo bolji bez KD-a. To je jednostavno smiješno.” – rekao je “obrambeni Melo” Draymond  Green.

Brojke govore da to čak može biti i istina, jer u posljednjih 31 utakmicu bez KD-a (kad igra Curry) imaju 30-1. No, zdrav razum opet govori drugačije. KD je možda i najbolji napadač na svijetu, a uz to izuzetno svestran košarkaš, a do njegove povrede smatrali smo da je on u Leonarda najbolji igrač ovog playoffa. Ratnici sigurno neće žuriti s njegovim povratkom, a prema najnovijim vijestima mogao bi propustiti čak i ovu seriju. Ali, čini se da bi i on i Boogie trebali biti spremni za Finale, a sigurno će im trebati obojica i protiv Bucksa i protiv Raptorsa.

1 Trackback / Pingback

  1. "Ne znam gdje ću, ne znam šta ću" - Ostatak Sveta

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*