Suvereno do 6. pobjede zaredom

Lakše od očekivanog, Bucksi su došli do svoje 6. pobjede zaredom u playoffu. Razbili su Raptorse 125-103 i nisu im praktički ostavili niti milimetar šanse. Ovom pobjedom stigli su i do rekorda franšize, prvi puta u povijesti su uzeli 6. zaredom u playoffu.

Giannis je otvorio utakmicu s dva zakucavanja i blokadom nad Gasolom. Time je praktički odredio tijek utakmice. Do poluvremena stvar je bila riješena, Bucksi su otišli na +24 i to je bilo to od Raptorsa. Bili su neprepoznatljivi, a Giannis standardno dominantan u svojem MVP izdanju, što je bilo previše za Raptorse. Giannis je pričao kako nikako ne smiju izgubiti prvu utakmicu, srećom dobili su i drugu i s punim plijenom idu u Toronto.

Osim Giannisa, sjajan posao su odradile rezerve Bucksa koje su totalno nadigrale kolege iz Toronta. Ilyasova je ubacio 17 poena, Mirotić 15, Brogodon 14, a Hill 13 koševa. Uz Giannisa koji je dodao 30 uz 17 skokova, bilo je stvarno previše za Raptorse. Kod gostiju Leonard je odigrao vrlo dobru utakmicu, ubacio je 31 z 10/18 iz igre, Lowry je dodao 15, no svi ostali su zakazali.

1 Trackback / Pingback

  1. NBA play off: Imamo prve Finaliste! - Ostatak Sveta

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*