“Igraću za Srbiju!”

mondo.rs

Jučer je objavljeno kako je Nikola Jokić i službeno najbolji centar NBA Lige. Uvršten je u prvu AllNBA petorku, ispred Embiida, Goberta i ostalih gorostasa. Sjajna sezona nije prošla neopažano, bio je ključni igrač Nuggetsa koji su na kraju imali drugi najbolji score na Zapadu. U playoffu je bio još i bolji, imao je stvarno fantastične brojke, no nažalost Nuggetsi su ispali u Polufinalu Konferencije.

Jokić u najboljoj petorci NBA!!!

Već dugo vremena postoji dilema hoće li Jokić igrati za Srbiju na nadolazećem Svjetskom Prvenstvu u Kini. Kako je već bio odbio poziv, bilo je dosta skeptika koji su vjerovali da će i sada biti ista situacija. Jokić je nakon završetka obveza sa Nuggetsima stigao u Europu, a opravdano je iskoristio i nekooliko dana za prijeko potreban odmor od naporne sezone. Još uvijek je vagao hoće li igrati, no sada je odlučio. Jokić će nastupati za Srbiju!

-“”Veoma sam zadovoljan sa svim sto sam uradio u NBA protekle sezone. Imao sam sjajnu godinu, u kojoj sam nastupao na Ol-staru i bio izabran u prvu petorku NBA. Za mene bi krunu ove cele sezone predstavljala medalja koju sam siguran da reprezentacija Srbije može da osvoji na Svetskom prvenstvu u Kini, i potpuno sam spreman da dam sve od sebe da se taj cilj ostvari”-izjavio je Jokić za Tanjug.

1 Trackback / Pingback

  1. Kakva Srbija? NBA Srbija!!! - Ostatak Sveta

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*