Ovo je jedini način da Bucksi zaustave Leonarda!

USA Today

U Torontu vlada velika euforija. Nakon tri vezane pobede nad Bucksima, na krilima Kawhija, probuđenih Lowryja i VanVleeta, konstantno opasnog Siakama, iskusnog Gasola i Ibake, Raptorsi su na pragu velikog finala.

Kawhi Leonard deluje nezaustavljivo u napadu, dok radi veliki posao i u odbrani. Giannisu je postao noćna mora, i zaista se tek sada vidi kakav je igrački kalibar Kawhi Leonard, i šta znači njegovo play off i šampionsko iskustvo za Raptorse. On u ovoj seriji sa Bucksima daje nešto više od 30 poena, uz 8 skokova i 3.8 asistencije.

Simpatizeri Raptorsa zbijaju šale, a misli da je jedini koji trenutno može da zaustavi Leonarda – Zaza Pachulia, aludirajući na play off pre dve godine kada je Gruzin (ne)namerno povredio tada igrača Spursa i na taj način rešio seriju u korist Warriorsa jer je Leonard morao na dužu rehabilitaciju. To je izazvalo vrlo burne reakcije Spursa, javnosti i posebno navijača San Antonia:

Zatvor za Pachuliu!

Da sve bude simpatičnije, Zaza je u dva navrata igrao za Milwaukee. Prvo u sezoni 2004-2005, a potom dve sezone od 2013 do 2015.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*