Pustite kladionice, slušajte Paula Piercea!

NBA Buzz

Gledamo ka velikom finalu u kojem se sastaju Warriorsi i Raptorsi. Možda finalu koje sa sobom nosi oni dozu neizvesnosti koje je nosilo finale iz 2016 kada su se sreli potpuno zdravi Cavsi i sjajni Warriorsi (u eri pre dolaska Kevina Duranta), kada je sve bilo neizvesno i potpuno otvoreno.

Duranta sigurno neće biti u uvodnom meču, a upitan je i za celu seriju, dok je povratak najavio Boogie Cousins. No Warriorsi imaju svoju šampionsku jezgru u Curryju, Thompsonu, Klayu i Igoudali i kladionice u Vegasu njih vide kao apsolutne favorite u duelu sa Torontom.

Prema trenutnim kvotama, Warriorsi su na -320 (morate da uložite 320 dolara da biste osvojili 100), dok su na Toronto kvote + 260 (kvota 2,6 – uložite 100 dolara, dobijete 260).

No, NBA fanovi će se složiti u ovoj je situaciji bolje slušati ono što ima da kaže Paul Pierce i postupiti upravo – suprotno. Jer šta god da je bivša zvezda Bostona predvidela u play offu desilo se suprotno. Možda je najveću pažnju (ali i bes navijača Bucksa), izazvalo njegovo samouvereno predviđanje da će Boston nakon prve dobijene utakmice vrlo lako srediti Milwaukee (na kraju je bilo 4-1 za Giannisa i drugare).

Bes je bio toliki da su širom Milwaukeeja osvanule poternice za njim:

Uoči meča broj 6 Warriorsa i Rocketsa Pierce je predvideo da će Harden i ekipa oduvati aktuelne šampione, posebno jer igraju bez Kevina Duranta. Curry, Draymond i trener Kerr ponovo su ga opovrgli.

Pred finalnu seriju Istoka, Pierce je predvideo da će (nakon uvodnih pobeda) Bucksi lako dobiti Raptorse, ali su se i tu Kawhi i drugari potrudili da ga demantuju.

Možda je vreme da Pierce počne razmišljati o drugačijoj profesiji.

1 Trackback / Pingback

  1. "Ovo je tek početak" - Ostatak Sveta

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*