“Bebast je, bez ijednog mišića…”

screenshot

Nikola Jokić dobio je najvažnije zvanično priznanje od strane NBA lige – izabran je u najboljih pet lige za proteklu sezonu!!! James Harden (Houston), Steph Curry (Golden State), Paul George (OKD), Giannis Andetokoumpo (Bukcs) i – NIKOLA JOKIĆ (Denver) najboljih je pet na svetu!

Jokić u najboljoj petorci NBA!!!

Kakvo priznanje za momka, koji je imao fantastičnu sezonu i koji je odigrao jednu od najimpresivnijih utakmica ikada u play offu, kada je protiv Blazersa na terenu bio čak 65 minuta!!!

>> Nikada nismo videli igrača kao što je Jokić!!!

A malo ko zna priču kako je njegov menadžer, Miško Ražnatović, otkrio Nikolu Jokića:

“Nedelja je ujutro, oktobar, čitam Žurnal i rezultate juniorske lige. Prvo kolo. Vidim, Nikola Jokić iz Vojvodine imao indeks preko 50, 20 skokova. Ne znam ga, ali zaključujem da je centar. Sledeće nedelje priča se ponavlja. Odmah zovem Tadiju, i pitam ko je ovaj? Tadija, koji zna sve klince, kaže – nikad čuo. Kažem mu, proveri samo da li je centar, kako je fizički oformljen, da li je onako čvrst i nabijen, centar koji hvata na snagu, ili je bebast.

“Javi se Tadija za 15 minuta, kaže – bebast, bez ijednog mišića, čak ima i nešto sala, debeljuškast! Ja mu kažem – OK, sutra, tj. u ponedeljak, ideš u Novi Sad i ne vraćaj se bez Jokićevog potpisa o zastupanju. Nakon dva meseca ga je Vojvodina pustila, jer nije imao ugovor, i došao je kod nas u Megu. Mesec dana nije trenirao sa ekipom, nego se pripremao da može da trenira. Jedva je radio ženske sklekove. Onda je počeo, i Dejan Milojević je posle samo dva treninga rekao: Ovaj će za mesec dana da mi igra. Nisam verovao tada…”

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*