Sprema se nešto posebno

BR

Sjajna je sezona iz Milwaukee Bucksa, usprkos ispadanju u Finalu Istoka. Pružili su odličan otpor Raptorsima, bili su težak protivnik, ali Leonard i ekipa su bili bolji. Nitko u Milwaukeeu nije razočaran sa ovom sezonom, a uprava i glavni igrač i vjerovatno MVP Lige Giannis Antetokoumnpo žele ostaviti ekipu na okupu. Giannis je već apelirao upravi da želi još jednom probati s istom postavom, a ovaj poraz shvaća samo kao motivaciju.

Prioritet – ostanak na okupu

Uprava će sigurno pokušati “ugoditi” svojoj zvijezdi koji će uskoro moći potpisati novi ugovor s Bucksima, koji bi bio najveći u povijesti Lige. Giannis je izjavio kako mu je ovaj poraz samo motivacija za daljnji rad, te da sada još više želi prsten. U intervjuu za The Atletic Giannis je izjavio kako je dosta naučio od Leonarda, protiv kojega je igrao u Finalu Istoka. -“Jako sam puno naučio od Leonarda dok smo igrali. Recimo, njegovo strpljenje, način na koji dominira mid-rangeom.”- izjavio je Giannis.

To je baš i najslabiji dio Giannisove igre. Istina, igrač je koji ima uvjerljivo najviše zakucavanja u Ligi, te dominira snagom, ali baš to Giannis želi promijeniti preko ljeta. -“Osjećam da je ovo godine bilo samo igranje na snagu. Jednostavno sam probijao sve ispred sebe. I onda su me leđa počela boliti. Nemojte me krivo shvatiti, mogao sam igrati još i više. Da se igra danas, mogao bi igrati, također mogao bih igrati i da je sezona bila duža.  No, ipak na kraju dana želim biti vještiji s loptom. Želim si olakšati igru.”-

Giannis bi tako preko ljeta mogao postati još i bolji. Ako razvije mid-range igru sličnu Leonardovoj, barem da postiže dio svojih poena iz šuta sa poludistance i distance, to će biti veliki napredak. Tada će Giannisa biti gotovo nemoguće čuvati.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*