“Znam sve srpske psovke”

Eurohoops

Sezona Denver Nuggetsa je bila iznenađujuće dobra. Završili su kao druga ekipa Zapada, te se pošteno borili u doigravanju. Skinuli su Spurse, te nakon velike borbe ispali od Blazersa. Iskustvo su pokupili i očekujemo ih još bolje iduće sezone.

Nikola Jokić je pokupio sve lovorike, postao je najbolji centar Lige, što je i potvrđeno izborom u prvu petorku Lige. Ovu fantastičnu sezonu, Nikola je odlučio okruniti nastupom na Svjetskom Prvenstvu u Kini. Igrati će za Srbiju, koja na Prvenstvo dolazi u puno sastavu. Možda i najjačem ikada.

Nikolin suigrač Juancho Hernangomez također nastupa na Prvenstvu. Postoji mogućnost da se će Španjolska susresti sa Srbijom, a Juancho je pripremio “plan” za Jokića. -“Definitivno da će biti trash talka između nas dvojice.”- izjavio je Juancho. -“Imam čak i plan, znam dosta psovki na srpskom, te ih se ne bojim koristiti.”- šaljivo je dodao Hernangomez.

Obojica idu na Prvenstvo nakon odličnih NBA sezona. Jokić je naravno bio bolji, no Juancho je pokazao napredak i sigurno će biti jedan od boljih igrača Španjolske na Prvenstvu.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*