Najtrofejniji igrač Raptorsa

Raptorsi su uzeli naslov. Warriorsi su časno pali, izranjavani povredama bolje nisu niti mogli. Leonard je tako srušio još jednu dinastiju, odnosno nije dopustio niti Warriorsima da dođu do trećeg naslova zaredom, baš kao i Heatu prije nekoliko godina.

Tako je franšiza iz Kanada došla do prvog povijesnog naslova, a u cijeloj ekipi samo Leonardu i Paticku McCawu ovo nije bio prvi prsten. Zapravo, najtrofejniji igrač Raptorsa ove sezone je Pat McCaw. Rookie kojega su prije tri godine izabrali Warriorsi.

Kako je prve dvije sezone proveo u Golden Stateu, uzeo je dva prstena, a ove sezone se odlučio na odlazak. Prvo je otišao u Cavse, no vrlo brzo je potpisao za Raptorse i bio rotacijska opcija kroz sezone. Baš kao i u Warriorsima. Karijera u Ratnicima je možda mogla biti i bolja, no doživio je izuzetno nezgodnu povredu leđa protiv Kingsa, kada je zamalo ostao nepokretan.

McCaw pušten iz bolnice

McCaw je za Warriorse u obe sezone imao identičan broj poena, a iako je u prvoj sezoni pokazao potencijal nikako se nije mogao uklopiti u ovu ekipu. Zamišljen kao zamjena za Livingstona, jednostavno je bio preloš šuter da bi imao nekakav utjecaj s klupe. Otišao je i skrasio se u Raptorsima. Tu je bio još manje korišten, no može se pohvaliti sa 3 naslova prvaka u isto toliko sezona u Ligi.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*