“Vratićemo se!”

Screenshot/Twitter

Tužan kraj za Warriorse. Povrede su ih koštale još jedne obrane naslova. Početkom godine nitko nije davao šanse niti jednog drugoj ekipi, no serijom nesretnih okolnosti (čitaj povreda) morali su prepustiti naslov. Raptorsi su odigrali sjajnu seriju, te potpuno zasluženo došli do prstena.

Mnogi likuju zbog pobjede Raptorsa, no ipak se mora priznati da su Ratnici imali izuzetno puno nesreće. Prvo Durant, a nakon toga i Klay, obojica su doživjela strašne povrede koji će ih udaljiti od parketa vjerovatno i čitavu iduću sezonu. Uprava Warriorsa je obznanila kako će obojica dobiti 5-godišnji max ugovor, te im je želja da nastave s ovim supertimom. S tim se slažu i jedina dvojica zdravih Ratnika, Curry i Draymonnd.

“Mislim da svi misle da je ovo naš kraj. Ali to nije tako pametno. Još nismo završili. Izgubili smo ovu godinu i jasno je da ovo nije bila naša godina, ali čujem mnogo buke oko toga kako je ovo kraj našeg niza. Ne vidim da će se to desiti. Vratićemo se.”

“Dokazali smo mnogo o tome ko smo mi kao tim, borbom do kraja protiv svih nedaća koje smo imali tokom čitavog playoffa. Stvarno sam ponosan na to. Teško je izgubiti na jedan posed i mislićemo o njemu, ali sa šampionskim DNK i karakterom koji imamo, ne bih se kladio protiv nas da se nećemo vratiti na ovu scenu sledeće godine. Definitivno ne mislim da je gotovo.”

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*