Uvijek je sunčano u Arizoni!

(AP Photo/Jim Mone)

U samo godinu dana, Dario Šarić je osjetio surovost NBA Lige. U Philli je bio izuzetno cijenjen i igrao je dobru košarku, no došla je prilika da Sixersi uzmu Jimmy Butlera i Dario je morao otići. Stigao je u hladnu Minnesotu, promijenio trenera, suigrač i u početku je sigurno bilo jako teško. Kada još uzmemo u obzir kakvo je stanje ove sezone bilo u Wolvesima, jasno nam je zašto se Dario baš i nije s našao.

Na dan drafta Dario je opet mijenjan, ovaj puta u sunčanu Arizonu. Phoenix Sunsi nisu vidjeli potencijal koji žele na draftu, dali su svoj 6. pick za Dario i 11. pick Wolvesa. Istina, izborom se nikako nisu proslavili (uzeli najstarijeg igrača na draftu, poprilično jednodimenzionalnog), ali u Dariu su sigurno dobili pojačanje. Nije mu potrebna lopta da bi bio koristan, a s vremenom je postao pouzdan šuter, a svi znamo da ostale kvalitete koje posjeduje. Očekujemo puno bolji status i igre za Dario.

Slično i on razmišlja. -“Nisam uopće tužan zbog tradea, dapače sretan sam. Smatram da nisam dobio dovoljno prilika u Minnesoti, te da će se sada to promijeniti. Zadovoljan sam zamjenom”- rekao je Dario.

Dario će se barem privremeno pridružiti Benderu, jer njegova budućnost u Arizoni nije baš sigurna. Nikako nije uspio opravdati visoki pick kojega su Sunsi potrošili na njega, te sumnjamo da će produžiti suradnju s njim. No nakon svega što smo vidjeli da rade Sunsi i njihova uprava, ponovni potpis Bendera bi još bio odličan potez.
 

1 Trackback / Pingback

  1. Mora i može bolje! - Ostatak Sveta

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*