Hardenu i Paulu stiže i Jimmy?

ClutchPoints

Poprilično nestabilnoj ekipi, uprava Rocketsa je odlučila pridružiti i Jimmy Butlera. Bek šuter Sixersa je neograničeni slobodni igrač, te može birati ekipu. Rocketsi nemaju prostora pod capom, te bi u slučaju dovođenja Jimmya morali odraditi trade. Na blocku su trojica ključnih igrača: Capela, Tucker i Gordon.

Prošle sezone su potpisali novi ugovor s Capelom, dali mu velike novce a izgleda da nisu zadovoljni s njegovim doprinosom. Gordon je također imao dobru sezonu, bio validna treća opcija, no ni to mu ne pomaže. U jednom trenutku Morey je stavio sve igrače osim Hardena i Paula na trade block, tako da možemo očekivati promjene u Houstonu.

Posljednje dvije godine su bile srcedrapajuće za navijače Rocketsa. Prošle godine su imali Warriorse u šaci, no povredio se Chris Paul, došlo se do sedme utakmice koju su Rocketsi odigrali katastrofalno i ispali su. Sličan scenario se desio ove sezone, no sada su oni ostali kompletni, a Warriorsi su ostali bez Duranta. Curry i Klay su igrali jako loš playoff i činilo se da bi to moglo biti to ove sezone.

D’Antoni ne produžava ugovor

Na kraju, nisu izdržali ni do sedme utakmice. Splash Braća su proigrala, te sa dvije vezane pobjede opet poslale Rocketse na odmor. To je dosta podiglo tenzije u ekipi, te dobrano narušilo kemiju. Morey je reagirao tako što je sve htio mijenjati, a Harden i Paul su u još gorim odnosima.

Bio je priče o nekakvoj svađi, što svi demantirali, te je Paul potvrdio kako je idila u Rocketsima. No, istina je negdje na sredini. Paul i Harden se sigurno nisu posvađali “na mrtvo ime”, no isto tako nisu niti najbolji prijatelju. CP3 je u silaznoj putanji, te Rocketsi pod hitno moraju iskoristiti Paula dok još ima nešto u tanku. Dovođenje Butlera bi bio jako rizičan potez, no možda je to baš ono što treba Raketama.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*