Nama Leonard ne treba

screeenshot

Većina slobodnih igrača je pronašla svoje nove ekipe, no najveća zvijezda još uvijek nije donijela odluku. Kawhi Leonard je održao sastanke sa ekipama iz LA-a,te sa Raptorsima u Torontu,a jučer je Woj saznao kako će odluku objaviti vjerovatno danas tijekom dana.

Leonard je to demantirao, te zasada ne zna kada će biti odluka, tako da je moguće da tek u idućih nekoliko dana saznamo gdje ide Leonard. Ali znamo gdje sigurno neće. Knicksi su izjavili kako su se povukli iz trke za Leonardom kako bi se fokusirali na druge slobodne igrače. Čisto da se zna, doveli su, između ostalog, Taja Gibosona, Elfrida Paytona, Bobby Portisa…

Kako baš i nije ostalo puno slobodnih igrača, ne znamo na koga će se Knicksi fokusirati. Tako je Leonard odlučuju između dvije ekipe iz Los Angelesa, te aktualnih prvaka Raptorsa. Lakersi jako puno riskiraju s ovim, jer oni i dalje imaju samo 4 igrača na rosteru. Prostora imaju za jedan max ugovor, no ako Leonard ne potpiše ostaju praznih ruku, jer izbor više tako šarolik kao prije nekoliko dana.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*