Nurkić možda zaigra iduće sezone?

Screenshot/NBA

U utakmici protiv Netsa, tijekom regularne sezone Jusuf Nurkić se teško povredio. Pred sam kraj utakmice slomio nogu i ostavio sve ljubitelje košarke u šoku.

Samo 2 minute i 22 sekunde ostalo je do kraja utakmice kada se desio najgori scenarij za bh. centra. U borbi za loptu i skok u napadu Nurkić je nezgodno pao na teren i slomio levu nogu. Ležao je nekoliko minuta na terenu, nakon čega je odveden u bolnicu.

Blazersi odgovorili na terenu, Nurkić na – Twitteru!

Prve operacije su protekle u najboljem redu, a vrlo brzo nakon povrede Nurka se moglo vidjeti i na utakmicama Blazersa. Stigao je u pomoć suigračima u playoffu, a čak je hodao i bez štaka. Naravno, nije niti blizu potpuno oporavka, no postoji šansa da Nurk zaigra već iduće sezone.

Činilo se kako će mu trebati minimalno godina dana oporavka, no prema nekim informacijama Nurk bi mogao na parket već oko Allstara.

Na izuzetno jakom Zapadu, Blazersima će biti potrebna svaka pomoć. Ako se uspije vratiti do drugog mjeseca, taman bi mogao uhvatiti kakvu takvu formu za playoff. Whiteside je solidna zamjena, no Nurk je jednostavno nezamjenjiv u ovoj ekipi Blazersa.

 

1 Trackback / Pingback

  1. "Đes' ba Jusufe!" - Ostatak Sveta

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*