“Ovdje sve prilagođavamo Jokiću”

screenshot

Sezona Denver Nuggetsa je završila u drugom krugu playoffa, no možemo to smatrati uspjehom. Pogotovo jer su regularni dio sezone završili na drugom mjestu Zapada. Kada još u to ubrojimo da su jedna od mlađih ekipa Lige, pred Nuggetsima je sjajna budućnost.

U iduću sezonu ulaze još jači, Porter Jr bi se trebao oporaviti do kraja, birali su Bol Bola na draftu, no njihove igre će ovisiti isključivo o zdravlju. Možda i najveće pojačanje je Jeremi Grant, krilo Thundera koji se prošle sezone pokazao kao jako koristan igrač. U obrani može praktički sve preuzimati, a dodao je i pristojan šut prošle sezone. Trener Malone je izuzetno zadovoljan s pojačanjem.

-“Sjajno će se uklopiti u našu ekipu. Igrali smo u diviziji s Oklahomom i stalno smo igrali protiv Granta. Impresionirao me svojoj visinom i dužinom, kao i s time što je popravio šut. Isto tako u današnje vrijeme je luksuz imati visokog igrača koji tako može preuzimati sve na terenu.”- rekao je Malone.

Također je dodao kako je Jokić i dalje glavni i odgovorni u ovoj ekipi. -“Jokić je naš najbolji igrač. Svatko tko dođe u našu ekipu, mora se prilagoditi njemu. Mislim da će on i Grant sjajno surađivat.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*