Najbolje od dostupnog

Slobodno možemo reći da je protekli prijalzni rok bio ponajbolji u povijesti NBA Lige. Oformilo se mnoštvo novih ekipa, te sa sigurnošću možemo reći da nas očekuje ponajbolja NBA sezona u povijesti. Na Zapadu se oformilo najmanje 5 contendera, a na Istoku ih je možda mrvicu manje. No, slobodno možemo reći da će biti velikih borbi za prsten.

Sada već ulazimo u završnicu prijelaznog roka, te je većina igrača pronašla nove angažmane. Ovo je najbolje od preostalih slobodnih igrača.

Odmah u startu možemo izdvojiti tri veterana. Carmelo Anthony je još uvijek bez kluba, a kako stvari stoje čini se da će tako i ostati. Howard se neuspješno nudio Lakersima i Clippersima, te je i on također bez kluba, a Pau Gasol je raskinuo s Bucksima te vjerovatno traži ekipu u kojoj bi mogao završiti karijeru.

Nama je najzanimljiviji sigurno Dragan Bemder. Još tijekom prošle sezone Sunsi su objavili kako ne misle produživati Draganov ugovor. Nije ih uspio uvjeriti u drugačiju odluku do kraja sezone. Kako su i ostale ekipe skeptične oko njega, još je uvijek bez angažmana. No, još je mlad i sigurno će ga netko pokupiti, a samo se nadamo da će i on napokon proigrati.

Od dostupnih playmakera Burke je napustio Mavse nakon solidne sezone, Lin je također dostupan, kao i solidni Frank Mason III. Korver će sigurno biti najtraženiji šuter na tržištu, a neka ekipa će sigurno pokupiti i Cartera koji je objavio da mu je iduća sezone posljednja. Lance Stephenson je također bez klupa, a od centara iznenađujuće je što Faried još uvijek nema posldavca.

1 Trackback / Pingback

  1. Boston se rešava Haywarda i dovodi najveći hype leta 2018? - Ostatak Sveta

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*