“Zaista ne znam zašto sam ga zaposlio”

BleacherReport

San Antonio Spursi su dobili ogromno pojačanje. Tim Duncan se i službeno pridružio stručnom štabu Spursa kao pomoćni trener. Često je bio viđen na treninzima Spursa kako pomaže mladim igračima, a suradnja je sada i ozvaničena.

Pop je najavio Duncanov povratak u Spurse u svom stilu. -“Punih 19 godina sam ja njemu bio pomoćnik, sada je red da vrati uslugu”-

Na prvom okupljanju Američke reprezentacije za Svjetsko Prvenstvo (barem ono što je ostalo od njih) Pop se dohvatio i svog novog pomoćnika. -“Pravo da vam kažem, stvarno ne znam zašto sam ga zaposlio. On nema pojma o trenerskom poslu.”- “kritizirao je Pop svog novog pomoćnika.

Jedna od najboljih četvorki u povijesti Lige proveo je punih 19 sezona kao igrač Spursa. S njim je uzeo 5 naslova prvaka, 3 puta je bio MVP Finala, a dva puta MVP regularnog dijela. Iza njega je i 15 Allstar nastupa, te 15 AllNBA petorki. Pop i Duncan imaju posebnu vezu, kao malo koji igrač i trener u Ligi. Bilo je samo pitanje vremena kada će se Tim prihvatiti posla kao pomoćnik u Spursima.

Priča o kolaču od mrkve!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*