Problemi Zadrana sa NBA zvezdama!

screenshot / Youtube

“Zbog izrazito velikog interesa javnosti i medija oko novog igrača Košarkaškog kluba Zadar, Tonya Wrotena, ovim putem želimo pojasniti i približiti nastalu situaciju s ciljem maksimalne transparentnosti.

S navedenim igračem nakon pregovora s vodstvom kluba preko službenog agenta koji ga zastupa u sklapanju ugovora i suradnji s profesionalnim sportskim kolektivima, 04. kolovoza 2019. godine potpisan je ugovor o suradnji za sezonu 2019./20. s Košarkaškim klubom Zadar.

Dan kasnije, 05. kolovoza 2019. godine došlo je do određenih poteškoća u komunikaciji između vodstva kluba i Wrotena, koje su potencirane od strane igrača…”

…stoji između ostalog u saopštenju KK Zadar, nakon što je Tony Wroten – play sa NBA iskustvom – nakon potpisivanja ugovora ovim klubom naprasno odlučio da zatraži odlazak.

Naime, litvanski novinar Donatas Urbonas je na društvenim je mrežama objavio kako je 26-godišnji razigravač Tony Wroten umjesto u Zadar ide u – poljski Anwil.

Kako Wroten ima važeći ugovor sa Zadrom u kojemu je jasno određena odšteta u slučaju prelaska u drugi klub, treb videti koliko će poljski klub (i da li će) platiti za svog novog igrača.

Jedno je sigurno, Zadru nije u interesu imati nezadovoljnog igrača u ekipi. Posebno Zadru koji se opekao i prošle sezone.

Nevolje sa ‘velikom bebom’

A prošle sezone nevolje je izazvala jedna od nekada velikih NBA zvezda, Glan Davis koji je stigao u Zadar i najavljivan je na velika zvona. No, ni ta idila nije dugo trajala:

Kako je Davis ucjenjivao Zadrane

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*