“Mi smo kao video igra… Imate tri momka koji šutiraju na visokom nivou…”

GSW Balkans

“Mislim da je to kao video igra. Imate tri momka koja šutiraju trojke na visokom nivou, a na kraju dana, jasno je da je tri veće od dva. Mislim da nam to daje priliku da pobeđujemo u velikom broju. Jako sam uzbuđen i mislim da ćemo pružiti dosta uzbuđenja navijačima,” rekao je novi igrač ratnika D’Angelo Russell o igranju sa najboljim šuterskim parom današnjice – Stephom Curryjem i Klayom Thompsonom.

Neki novi Warriorsi

Golden State Warriorsi u novu sezonu će ući u dosta izmjenjenom timu. Sa timom u kojem će Steph Curry sa 30 godina biti najstariji igrač.

Najvažnija promjena je ona da više nema Duranta, a umjesto njega tu je D’Angelo Russell. Novopečeni Allstar je stigao u sign and trade dealu iz Netsa. Isprva se očekivalo kako će njegovo vrijeme u Warriorsima biti kratko, no ipak su ga odlučili zadržati.

Pojavile su se priče odmah nakon tradea u taboru Warriorsa razmišljalo se o tradeu Russella. Prvotno su mislili da mogu za njega izvući igrača na poziciji koja im je potrebnija, no na kraju su odustali i D’Angelo ostaje Ratnik. Kako je Klay out za gotovo čitavu sezonu, Russell će moći uskoćiti na njegovo mjesto.

Problem bi mogla biti kompatibilnost s Curryem, no vjerujemo da će Kerr to srediti. Od glavnih favorita, Warriorsi su došli do toga da se moraju grčevito boriti za playoff naredne sezone. Njihov uspjeh će najviše ovisiti u kakvom će se stanju Klay vratiti, te može li Russell ponoviti Allstar sezonu iz Netsa.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*