Lue ipak u Los Angelesu

Screenshot/Youtube

Bivši trener Cavsa Ty Lue je već duže vrijeme bez posla. Otkako je otpušten iz Cavsa nije trenirao niti jednu ekipu. Vagao je ponude, a iako je bilo zainteresiranih strana, najprije Lakersi i Rocketsi, Lue je ipak odlučio kako to nije pravi potez.

Stvari su se sada okrenule, a Lue se odlučio prihvatiti posla. Ostaje u Los Angelesu, no ne ide u Lakerse, već će postati prvi pomoćnik Docu Riversu u Clippersima.

Prvotno je trebao biti glavni trener Lakersa, a iako se činilo kako je potpis gotova stvar, Lue je tražio previše i Lakersi su odustali. Odlučili su se za druge opcije, odnosno potpisali su Franka Vogela na mjesto glavnog trenera. Lue je htio ponovno trenirati Lebrona, no pregovori su otkazani u završnoj fazi.

Nakon užarenog ljeta Clippsi su prvi favoriti za prsten, a rad s igračima kao što su PG, Leonard, pa čak u Sweet Lou je nešto što se teško može propustiti. West je sada okupio dvojicu trenera koji znaju kako se osvajajaju naslovi, i Rivers i Lue su se okitili prstenom prvaka u svojoj trenerskoj karijeri.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*