Melo na putu natrag za NBA?

Dobro je poznato kako je veteranska ispomoć ključna u osvajanju naslova. Većinom su to igrači koji su prošli svoj zenit, no i dalje imaju “goriva” u nogama, a svojim iskustvom nemjerljivo mogu pomoći ekipi. Kako samim igrama na terenu, tako i mentorstvom za mlade igrače. Trenutno je nekoliko veterana bez ekipe. Prvi koji je potpisao je Dwight Howard. Otišao je u Lakerse, ali ima potpuno negarantirani ugovor, što znači da ukoliko kiksa, Lakersi ga se odmah mogu riješiti. Nekolicina je u potrazi za novom ekipom, traže svoju posljednju NBA šansu.

Najbolji među njima je čovjek koji je već završio svoju NBA karijeru. Joe Johnson je “prešao igricu” u Big 3 Ligi. Pokazao je da u Ligi veterana nema konkurencije. Bio je najbolji strijelac, igrač sa najviše pogođenih šuteva za 4 poena, te najbolji kradljivac lopti. Uvjerljvio najbolji igrač Lige. Još je u NBA formi, a ovaj tjedan će odraditi treninig sa Sixersima koji će razmotriti da Iso Joea ubace u ekipu.

Od ostalih na listi tu je JR Smith. Henny God je odbio ponudu iz Kine, želi još igrati u NBA. No nije odigrao NBA utakmice još od 2018. godine, a vjerujemo da većina ekipa ima problem s njegovim ponašanje, te ga zato još uvijek nitko nije potpisao. No, sigurno će se pronaći neka ekipa kojoj mi JR mogao pomoći. Joakim Noah je odradio dobar trening s Lakersima, no Howard je ipak dobio posao. Unatoč silnim povredama, Noah je još uvijek NBA igrač, te svojom enegrijom u limitiranoj minutaži sigurno može pomoći.

Na ovu listu treba dodati i Jamala Crawforda koji je odradio sezonu u Sunsima. A utakmicama na samom kraju sezonu, podsjetio je na stare dane. S tim na umu, Jamal je definitivno i dalje kvalitetan NBA igrač. Ekipama koje trebaju brzi poeni s klupe, Jamal bi idealno sjeo.

Posebna priča

Vrijeme prolazi, a Carmelo Anthony još uvijek nema ekipu. Većina bivših igrača, a pogotovo navijači, zaćuđeni su što Melu ama baš nitko nije pružio priliku. Stvari se izgleda polako mijenjaju, a Melo bi uskoro mogao dobiti neke ponude.

Nepoštivanje legende

 

Glavni “krivac” je Wilson Chandler. Chandler je stigao u Netse preko ljeta kako bi bio dodatna opcija s klupe. Od jučer Netsi na njega neće moću računati u prvih 25 utakmica sezone. Suspendiran je zbog nedopuštenih supstanci, što Netsima uvelike kvari planove. Chandler je izjavio kako je zbog povrede koristio neke lijekove, no da niti on ni doktor nisu znali da su nedopušteni.

Netsima u ovom slučaju treba zamjena, a glavne vedete ove ekipe Durant i Irving zagovaraju dolazak baš Mela.

Također bio je u New Yorku i odradio je nekoliko probnih treninga. Melo je izgleda na putu natrag za NBA. Čini se da bi se ipak mogao dostojno oprostiti.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*